KOCAELİ / KANDIRA - Kocakaymaz Yunus Emre Ortaokulu

Emre ALAN - Okul Müdürü

1982 Bakırköy/İstanbul  doğumlu.  İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul’da tamamladı.  2006 yılında Kocaeli Üniversitesi  Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun olup Kaynarca/Sakarya’ya atandı ve 3 sene Karaçalı Esenbel İlköğretim Okulu’nda  görev yaptı.  Eş durumu tayini ile geldiği Kandıra’da 6 yıl boyunca Kırkarmut Şehit Er Ahsen Budak İlkokulu’nda Sınıf Öğretmeni, kısa bir süre Çerçili Sefa Sirmen İlkokulu’nda Sınıf Öğretmeni, 3 yıl boyunca Kandıra Bozburun İlkokulu’nda Müdür Yardımcısı ve 5 yıl Kırkarmut Şehit Er Ahsen Budak İlkokulu´nda Okul Müdürü olarak görev yaptıktan sonra 2022 yılında okulumuza Okul Müdürü  olarak atanmıştır.  Evli ve 2 çocuk babası olup halen görevine devam etmektedir.